PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Thursday, October 10, 2019

Impian Anda...

Tahun 2020 dan era millenium tak dapat dipisahkan. Mendebarkan! Apa yang bakal berlaku pada kehidupan anda di tahun 2020? Kalau 10 atau 20 tahun dahulu anda membayangkan pelbagai kemajuan tercapai, salah satunya yang sentiasa kekal di ingatan majoriti orang adalah kereta terbang.
Tapi jika anda tak dapat naik kereta terbang, pastikan pencapaian hidup anda terbang meroket tinggi. Kurang dari 130 hari tahun 2020 akan menjelang! Adakah anda betul-betul bersedia menghadapi tahun 2020?
Anda nak kehidupan struggle berakhir? Nak belenggu hutang-piutang sekeliling pinggang langsai? Nak bisnes dan kewangan yang lebih kukuh? Nak sales dan income luar biasa?
Nak keperluan hidup cukup, tak perlu mencatu lagi? Nak ada rumah dan kenderaan mewah sendiri? Nak pergi umrah dan haji? Nak senangkan pasangan, ibu bapa dan keluarga? Apa lagi impian anda?
Senarailah seberapa banyak pun impian anda tapi kalau tak bertindak tak jadi juga! Sampai bila anda nak hidup dalam keluh kesah dan hanya mampu merungut tentang desakan hidup, kos sara hidup, bebanan hutang, tekanan kewangan, tekanan melampau dan pelbagai masalah kehidupan lain? Realisasikan apa yang anda nak sekarang!
Anda mahu yang berbeza? Lain daripada yang lain? Bukan biasa-biasa tapi super duper hebat? Di luar jangkaan anda? Yang mampu letupkan semangat anda? Dan paling penting boleh melahirkan diri anda yang baru!

No comments:

Post a Comment

Popular Posts