PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Biodisc

Amezcua Bio Disc (Water Re-Defined) Amezcua Bio Disc diperbuat daripada mineral semula jadi yang melalui kejuruteraan teknikal dan digabungkan secara struktur dengan kaca pada paras molekular menggunakan kaedah pelakuran haba tinggi. Melalui gabungan mineral dan teknik pelakuran, medan tenaga yang positif dihasilkan.

Amezcua Bio Disc telah dinilai oleh pelbagai institusi dan diketahui dapat mengurangkan nilai ketegangan permukaan air. Ini seterusnya membuatkan air lebih terhidrat dan dengan itu meningkatkan pemindahan nutrien ke dalam dan keluar sel tubuh. Air yang dirawat dengan Amezcua Bio Disc juga menghasilkan kristal air yang cantik dan baik, petunjuk bagi air yang mempunyai paras tenaga yang tinggi dan berkualiti baik. Pelbagai hasil ujian lain juga mendedahkan bahawa Amezcua Bio Disc boleh meningkatkan paras tenaga dan keharmonian pada pengguna yang menggunakan cakera atau air yang dirawat menggunakannya.

Faedah Utama
Merasa segar semula dan kembali muda. Minum air yang dirawat dengan Amezcua Bio Disc untuk meningkatkan paras keharmonian dan tenaga anda. Ia memudahkan pemindahan nutrien ke dalam dan ke luar tubuh.Aplikasi Disyorkan
* Pertingkatkan minuman anda serta merta dengan mengalirkannya di atas Amezcua Bio Disc.

* Letakkan bekas krim dan kosmetik anda di atas Amezcua Bio Disc untuk menambah tenaganya. Anda akan mendapati kadar penyerapan yang lebih baik.
* Siram tumbuhan anda dengan air yang dirawat dengan Amezcua Bio Disc.

* Letakkan Amezcua Bio Disc di dalam peti sejuk anda untuk merangsang kualiti dan rasa makanan dan minuman anda.
* Basuh buah-buahan dan sayuran anda dengan Amezcua Bio Disc untuk memberinya tenaga dan mengekalkan kesegarannya lebih lama.
* Bawa Amezcua Bio Disc bersama anda untuk meningkatkan paras keharmonian dan tenaga anda.
* Letakkan minuman dan botol di atas Amezcua Bio Disc.

Kualiti Pembuatan
PROGNOS, Jerman
Medan Tenaga Positif
Ujian mesin PROGNOS menunjukkan bahawa Amezcua Bio Disc mempunyai medan tenaga positif. Keputusan ujian juga menunjukkan bahawa selepas meminum air yang dirawat dengan Amezcua Chi Pendant, paras tenaga pengguna meningkat dan dengan itu ketidakharmonian sistem meridian mereka berkurangan.

Keputusan ujian PROGNOS:
Tahap tenaga pengguna meningkat dan dengan itu ketidakharmonian sistem meridian mereka berkurangan dari 48% ke 34%.
I.H.M. Institute, Jepun
Paras Tenaga dalam Air dan Kualiti Air
Penyelidikan menunjukkan terdapat korelasi antara pembentukan kristal air dan kualiti air, dari segi darjah pencemaran. Dalam penyelidikan I.H.M Institute baru-baru ini, ia menjadi jelas bahawa tenaga boleh mempengaruhi pembentukan kristal air. Justeru, pembentukan kristal air menggambarkan bukan sahaja aspek fizikal tetapi aspek maklumat atau tenaga air. Sampel air dengan imbangan mineral dan tenaga yang baik sering menghasilkan kristal yang terbentuk dengan cantik.

Eksperimen kristal air yang dilakukan di Institut I.H.M. menunjukkan air yang dirawat dengan Amezcua Bio Disc menghasilkan kristal air yang cantik dan baik berbanding air suling biasa. Air yang dirawat didapati mempunyai kurang kristal air yang “tertekan”.
Sebelum

Selepas

Pensijilan Medan Tenaga Positif
Kesan Amezcua Bio Disc ke atas kualiti air dan keadaan bio-tenaga tubuh manusia diuji oleh Dr Manfred Doepp di Holistic Center di Jerman, menggunakan diagnostik meridian.


Keputusan menunjukkan Amezcua Bio Disc mempunyai kesan positif ke atas air. Air yang dirawat dengan Amezcua Bio Disc mempunyai paras tenaga dan keharmonian yang meningkat. Keputusan ujian juga menunjukkan bahawa apabila Amezcua Bio Disc dipegang oleh pengguna, paras tenaga dan keharmonian menunjukkan peningkatan signifikan.


PSB Laboratory, Singapura
Nilai Ketegangan Permukaan Air
Keputusan menunjukkan bahawa selepas dirawat dengan Amezcua Bio Disc, nilai ketegangan permukaan air yang dirawat menghampiri nilai air tulen. Perubahan nilai ketegangan permukaan menjadikan air lebih bio-tersedia, justeru meningkatkan pemindahan nutrien ke dalam dan ke luar melalui dinding sel tubuh.

SCHOTT AG, Jerman
Kualiti Pembuatan
Amezcua Bio Disc Gelas diperbuat di kilang SCHOTT AG di Jerman. SCHOTT AG telah mencapai standard EN ISO 9001:2000 bagi sistem pengurusan kualitinya.
Ingin ku tegaskan kat sini..sesiapa yang ada penyakit boleh diubati dengan Biodisc ni..setakat ni semua penyakit boleh diubati kecuali HIV positif..semua penyakit termasuk sakit jantung, strok, migrain, kencing manis, gout, darah tinggi, buah pinggang, kanser, penyakit gila dan sebagainya telah dibuat testimoni...dan Alhamdulillah..semuanya sembuh dengan izin Allah..Biodisc hanya dirawat dengan menggunakan air dan tidak langsung dicampur dengan bahan2 kimia..kerana badan manusia 70% adalah air...
Hari ni aku nk citer berkenaan dengan kegunaan biodisc. Biodisc ni direka berasakan air zam-zam. Air zam-zam sebenarnya mengandungi 26 mineral semulajadi di dalamnya. Namun air zam-zam adalah ciptaan Yang Maha Esa..kita sebagai manusia tak akan mungkin dapat meniru pembuatan air zam-zam..tp dengan menggunakan teknologi nano kuasa 10-9 Biodisc dicipta di Jerman diperbuat daripada kaca dan tiada expired date, tahan utk seumur hidup dan boleh diwarisi penggunaannya. Biodisc ditanam hanya dengan 13 mineral semulajadi dengan kajian selama 23 tahun. Dengan kuasa gelombang, apa-apa sahaja liquid (cecair) yang menyentuh atau berdekatan dengan Biodisc akan energize secara automatik. Diameter gelombang adalah sehingga 5 - 7.5 meter. So saper2 yang berada dalam lingkungan radius tu akan terkena gelombang Biodisc nie..


Untuk information kawan-kawan sekalian, biodisc boleh digunakan dlm 3 kategori:


1. cure/rawat penyakit
2. peremajaan
3. save oil and gas

Cure/Rawat Penyakit


Penyakit yang boleh dirawat menggunakan Biodisc telah ku nyatakan di post aku yang lepas..tapi ingin ku ulangi setakat ini semua penyakit telah berjaya dirawat menggunakan Biodisc kecuali HIV positive..belum dibuat testimonial lagi..Penyakit yg telah dirawat dan mendapat keberkesanan yang amat ketara adalah penyakit seperti darah tinggi, kencing manis, gout, kanser, lumpuh/stroke, ezema (penyakit kulit), sawan, gila, jantung, buah pinggang, resdung, jerawat dan macam2 penyakit lagi laa..Walau bagaimanapun, tahap kecepatan cure penyakit tu bergantung pada badan seseorang dan juga jenis penyakit..ada yg hanya mengambil masa 2 hari dan ada juga yang mengambil masa hingga 3 bulan.


Cara nk cure atau rawat penyakit menggunakan Biodisc mmg senang..iaitu melalui 4 cara:


1. minum - hanya menggunakan air mineral atau yang dimasak di rumah (senang nk dapat kan), alirkan air melalui biodisc..secara automatik air akan energize dan menyusun semula dan membaiki molekul-molekul air supaya bersusan secara sihat dan memberi kebaikan kepada si peminumnya di samping merawat segala penyakit2 yang ada di dalam badan. Semua org tau yang badan manusia 70% adalah air..so air memainkan peranan yang penting dlm badan kita. Setiap hari pun kita dinasihatkan oleh Pakar Kesihatan supaya minum at least 8 gelas air sehari kan?betul tak?.. Just menggunakan air sahaja..tiada bahan kimia yang terlibat, so xdela badan kita ada kesan sampingan mcm ubat2 yang selalu kita mkn tu..Kalau lama-lama makan ubat leh dapat mcm2 kesan sampingan..jangka hayat pun leh berkurang..hehehe...


2. mandi - Cara penggunaan yang paling mudah kerana setiap hari kita mandi..so bila nk mandi tu..alirkan air melalui Biodisc atau kalau malas rendam je Biodisc tu dalam baldi. Di samping merawat penyakit kulit, mandi dengan menggunakan air Biodisc gak leh menegangkan kulit2 kita..kulit akan menjadi sihat..kalau malas mandi..sendiri mau ingat la yer..!!


3. suluh - Biasanya cara penggunaan ni adalah untuk penyakit2 yang agak kritikal seperti stoke/lumpuh, rabun dan sawan. Suluh boleh dilakukan dengan menggunakan lampu suluh putih. Contohnya kalau rabun, hendaklah di suluh di bahagian belakang kepala. Di nasihatkan agar disuluh selama setengah jam dilakukan 2 kali sehari iaitu waktu pagi dan waktu malam sebelum tidur. Jarak antara Biodisc dengan kepala adalah di antara 5 cm sahaja. Insyaallah testimonial yang telah dibuat, rabun boleh sembuh selepas 3 hari. Kita hanya berusaha, tp ALLAH jua yang menentukan..Kalau penyakit lumpuh sebelah kiri hendaklah disuluh kepala sebelah kanan manakala kalau lumpuh sebelah kanan hendaklah disuluh di sebelah kiri, kalau lumpuh dari pinggang ke bawah hendaklah di suluh bahagian pinggangnya...Kalau lumpuh seluruh badan hendaklah di suluh di atas kepala.


4. letak di tempat sakit - Kaedah yang paling senang, just letak di tempat yang sakit. Contohnya kalau sakit pinggang..so letak Biodisc tu di bahagian pinggan, kalau penyakit breast cancer..so letak je Biodisc tu di dalam baju dalam. kalau sakit lutut lak..just letak di bahagian lutut jela..malam-malam balut je Biodisc tu kat lutut atau tapak kaki.

Peremajaan


Biasanya di aplikasikan utk dalam peti ais agar sayur, buah-buahan dan bahan mentah seperti ikan, udang, sotong, ayam supaya tahan lama dan segar. Cara penggunaannya ialah melalui 3 cara. Pertamanya letak Biodisc di dalam peti ais.. di samping bertindak sebagai agen utk membaik pulih sel-sel rosak pada syuran atau buah-buahan, Biodisc gak leh bertindak utk menyahbau di dalam peti ais. Cara keduanya adalah dengan menggunakan air yang telah dirawat dengan Biodisc, simpan sebotol air tu kt dalam peti ais. Cara keberkesanannya adalah sama dengan menyimpan Biodisc di dalam peti ais. Ini adalah kerana air yang telah dirawat dan fully energize akan transfer gelombang ke dalam seluruh benda-benda hidup di dalam peti ais termasuk any liquid. Ketiganya ialag dengan membasuh sayur, buahan dan bahan mentah tadi dengan menggunakan air Biodisc. Selepas seminggu tahap kesegaran bahan2 tadi Insyaallah sama seperti yang kita baru beli. Biodisc melambatkan sistem penuaan di dalam sel-sel sayur, buah-buahan dan bahan2 mentah td..
Penggunaan ni gak boleh diaplikasikan ke atas manusia. So saper-saper yang nk kelihatan muda seperti sy ni..leh la cuma guna Biodisc..minum je air Biodisc setiap hari..confirm tak akan nampak tua dan muka makin berseri-seri..cuba tgk gambar sy..ada ke nampak mcm 28thn..hehehehe...

Save Oil & Gas
Saper-saper yang menggunakan kereta akan dapat manfaat yang sangat besar dengan Biodisc ni..kerana Biodisc boleh menjimatkan minyak kereta anda di antara 30% - 50%..agak byk gak tu..Cara penggunaan yang paling senang..first..dengan menggunkan air Biodisc yang telah dirawat..sembur air tersebut pada hose hitam kat pam tu..then lekatkan atau pegang Biodisc tu pada hose..then tarik picu dan pam minyak secara perlahan-lahan...Insyaallah mmg jimat..guna Toyota Camry lama..enjin 1.6 tp telah diubahsuai..Contoh terdekatnya sy telah alami sendiri..kos minyak utk balik dari Putrajaya ke Pasir Mas, Kelantan hanya RM45-RM50 sahaja untuk jarak lebih kurang 500km. mmg miracle..sy pun tak percaya..tapi itula kenyataannya...naik Vios pun RM90 utk sampai ke Kelantan..padahal Vios dikatakan kereta yang paling jimat penggunaannya minyaknya..begitu gak Viva..hampir RM100 gak dari putrajaya ke kelantan...


So secara kesimpulannya..sape2 yang berminat nk tau lebih lanjut berkenaan Biodisc ni..leh berjumpa saya..atau call/sms 012-246 3137 (waktu office hour jela) hehehe..setiap malam seorg ustaz, pensyarah Bahasa Arab di UKM, Bangi akan mengadakan sesi ceramah secara percuma pada pukul 9 - 11 malam. Sesiapa sahaja dijemput..Popular Posts