PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, February 3, 2016

Anakanda Tersayang

Assalamualaikum...

Anakanda Muhammad Adam Rizqi bin Mohd Aziman..dah besar..cepat masa berlalu..sekarang dah berumur 1tahun 11bulan tapi masih lagi hisap susu badan..kalau ikut mmg dah nak lepaskan..tapi kesian pulak..cuma berharap dia sndiri xnak hisap nnt..


Kalau bercakap..kadang-kadang mama dan ayah pun xfaham..


Dah pandai kalau petang-petang nak naik moto pergi derak jalan-jalan..amboiii...mcm orang tua lak..nk pusing-pusing dan pergi taman..


Mulai bulan Jun nnt pengasuh beliau nak bercuti beberapa bulan sebagai persediaan nak pegi Haji..risau lak fikir...hopefully ada yang ahli keluarga pengasuh yang sanggup ganti sementara nnt..kalau nak cari pengasuh baru mmg susah..dah setahun hantar pengasuh sekarang..dah terbiasa dan Adam pun gembira duk situ..maklum ler dia sorang je dipuja dan digomol setiap hari..dah xde bdk kecik lain atas rumah tu..


3 comments:

  1. biaralah masih menyusu lagi..anak sy sampai 3 tahun masih susu badan

    ReplyDelete
  2. Salam Puan,

    Saya Syahmi dari http://hidup.my/ dan ingin menjemput untuk review
    laman web kami. Kami sangat hargai jika Puan boleh review laman web kami.
    Puan boleh hubungi saya dengan maklumat di bawah.

    Terima Kasih.

    Syahmi
    syahmiruhaizat@gmail.com
    +6011-15359165

    ReplyDelete

Popular Posts