PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, October 11, 2010

Buffered Earning

Lama betul tak update blog..ada je yg menghalang..first yg aku nk bgtau kali ni ialah tentang BE..selama ni aku sgt mengharapkan aku dpt BE mcm org lain..al-maklum ler xpernah dpt..mcm best je tgk kwn2 lain dpt BE..first aku dpt BE drp incik Nuffy before raya lepas...4 Sept 2010..sgt gembira tika tu..tp disebabkan terlalu busy dgn raya dan dgn kesihatan yg tidak mengizinkan..so mmg aku langsung xsempat nk naikkan traffic dlm blog..CTR pun rendah jer..mmg melepas camtu jer..ohh..sgt tidak hepi dgn keadaan itu..!


Setelah BE1 td dah jd ME..alhamdulillah seminggu lepas aku dpt lagi lagi satu BE..walaupun satu tp aku sgt bersyukur..so harap BE2 ni tidak akan menghampakan..


Moga BE2 Sunway ni boleh menambahkan sedikit pendapatan utk renew insurance nnt..hihihihi...

p/s: baru check incik nuffy..alhamdulillah dpt lagi BE3 Nokia..semoga rezeki kwn2 juga makin bertambah!

12 comments:

  1. tahniah sis!sume be nie ifa xpnh dpt nie..ifa dpt lain..=)

    ReplyDelete
  2. tahniah...
    aku baru jer dapat 1 BE... tgh panic lagi eheeh
    kuman "lukisan..." Entry

    ReplyDelete
  3. terima kasih tiefazatie..semoga dpt lebih byk BE selepas ni..hihihi

    ReplyDelete
  4. kuman..tahniah coz dpt 1 BE..traffic tinggi nnt boleh lah earning byk skit..hihi..

    ReplyDelete
  5. tahniah...dah ader BE, kena updated selalu..baru BE punya $$$ pun naik..


    p/s: Kak ayu dah lama tak dapat BE ni...sejak2 cashout bulan ogos hari tu...huhu

    ReplyDelete
  6. k.ayu:tq..tq..sy masih belum cash out lagi..byk yg perlu di top-up..

    hantwo:terima kasih..:-)

    ReplyDelete
  7. Tahniah...bestkan kalau dpr BE..
    incom cepat sikit..:)

    ReplyDelete
  8. asmidar..mmg best..syukur alhamdulillah!bukan senang nk dpt kan...

    ReplyDelete
  9. wa..lepas ni boleh blnja kengkawan es kosong satu.. haha

    ReplyDelete
  10. aibaks..meh sini sy belanja es sirap (up sikit drp es kosong)..hihihi...

    ReplyDelete

Popular Posts