PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, July 18, 2012

Segmen Ayu : Saya Blogger Dari .......

Assalamualaikum..

Di tag oleh : Emme
Penganjur : Ayu

Syarat-syarat penyertaan :
1. Buat 1 entri dengan tajuk Segmen Ayu : 
 
Saya Blogger Dari Putrajaya..Alhamdulillah dah 6 tahun tinggal dan bekerja di Putrajaya..

2.letak banner diatas dan link kan ke entry Ayu
 
3.Follow Blog Ayu dan Queensbox jika sudi ;-)
 
4. Tag seorang kawan anda
 
 
5.Tinggalkan link entri di entri Ayu ini.
 
6.Siap!..mudah tak?hehe
  
Segmen tamat : 12 August 2012
(11.59 p.m)

Nota Kaki : Kawan-kawan yang berminat leh la join sama..

35 comments:

  1. oo putrajaya dkt jala dear,ayu kt serdang ;-)..tq tau join segmen ayu..t ayu list warna biru ya ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih ayu sebab sudi anjurkan segmen ni...

      Delete
  2. yes! dah tambah lagi blogger dari Putrajaya.. hope, rakan tag ko tu pun dari Putrajaya la, hehehe~ mane tau leh dpt hadiah dari Ayu kan..kan.. hehehe...

    tq!
    pst: kalo ade rezeki lebey aku belanja ko makan Lasagna SR tau, sedap dari PH, huhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emme...ko mmg suka sgt dpt hadiah ekkk..hahaha...

      bila nak banje?xsabar nk mkn lasagna ni...

      Delete
  3. Roz, ala...serius tak boleh dear... weekend ni balik kg mertuo... ni pun, tak sabar tunggu gaji.. huhuhu.. sori okey, maybe kite berbuka puasa same ke nak? hehehe, kalo ko tak tahan, ajak abe ko ek, heee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah ada rezeki kita buka puasa sama-sama tau...aku pun kalau xde aral nk balik kg gak weekend ni..

      abe aku tu xreti nk mkn lasagna...hahaha

      Delete
  4. segmen..tq kerana mengetag saya..insyaallah jika ada kelapangan akan menjoinkan diri...;)

    ReplyDelete
  5. ayu dah updates senarai baru jom tengok,takut tercicir ;-)

    http://coratcoretkuini.blogspot.com/2012/07/senarai-peserta-segmen-ayustill-ada.html

    ReplyDelete
  6. follow sni =) haz pun duk putrajaya gak. hee ^^

    http://hazirahramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  7. Salam perkenalan ^_^
    kte dri segmen yg sme..
    ain blogger sarawak..heheheh
    jenguk n folo cnie :)
    ada ksemptan meh jenguk cnie hehehe
    http://deary-ainn.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  8. hye! sy blogger KL.. keje di putrajaya..hihi.. slm kenal..dah follow awak...jemput la follow sy.. =)

    http://norumara.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  9. hyeee...saya blogger dri nepal..hehehe..(^_^)

    http://sweetylikecandycan.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  10. nurul blogger dr melaka=)
    tapi keje kat pjaya..
    salam kenal,n follow=)

    http://hezrina83.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  11. blogger terengganu datang melawat disini.. ^_^

    http://lokmanramli.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-terengganu.html

    ReplyDelete
  12. salam kenal.singgah dari segmen sama :)

    ReplyDelete
  13. salam kenal :)

    singgah dari segmen yang sama :)

    hai blogger Putrajaya, ni blogger Kedah datang melawat :) hehhehe

    ReplyDelete
  14. Salam perkenalan...:)
    dtg Dari Segmen yg sama...:)
    Sy dr Sarawak...salam kenal..
    http://taqieeummu.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-mesir.html

    ReplyDelete
  15. salam kenal... :)

    Dari segmen yang sama :

    http://cahayacita2.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  16. Salam perkenalan. dari segment yang sama :)
    Blogger Selangor datang melawat

    Jemput singgah sini lak :
    http://shamcanggey.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  17. Salam.. dah singgah sini juga.. jemput ke blog saya pula ye =)
    http://ibuafinaazfar.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-selangor.html

    ReplyDelete
  18. sheda pon join jugak. blogger perak. selamat berkenalan :)

    http://shedameor.blogspot.com/2012/07/saya-blogger-dari.html#links

    ReplyDelete
  19. salam kenal:)

    http://sukatykupown.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari-sarawak.html

    ReplyDelete
  20. Salam Ramadhan..
    Datang dari Segmen Yang Sama.Salam Perkenalan.Blogger Dari SABAH!! ^_^
    Dah Follow Sini,Jemput Singgah Blog Saya Plak K..

    http://manssmile.blogspot.com/2012/07/segmen-saya-blogger-dari-sabah.html

    ReplyDelete
  21. salam ramadhan...done follow dari johor ye :)

    ReplyDelete
  22. Salam Ramadan Kareem.
    Nadia dtg sini balas kunjungan,

    Done follow.:)

    ReplyDelete
  23. dari segmen yang same

    done follow ;)

    http://sukesukicikkeyrah.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  24. saya singgah sini..gud luck tau.. :)

    ReplyDelete
  25. Salam ramdhan..sya blogger dari johor...

    ReplyDelete
  26. Cantiknya blog Roz!
    Salam kenal ye :)

    ReplyDelete
  27. ramai dah kenalan baru ko...
    hehehhee...
    berjaya segmen Ayu ni..
    tengs Ayu..many2 thx to u dear!

    ReplyDelete
  28. Hai, selamat bersegmen..

    http://www.sna-aai.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  29. singgah sini dari segmen yang sama. done follow u :)

    http://dindamaisarra.blogspot.com/2012/07/segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete
  30. salam kenalan dari chik as :)

    http://pintuhati.blogspot.com/2012/07/terjah-segmen-ayu-saya-blogger-dari.html

    ReplyDelete

Popular Posts