PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, August 2, 2010

Jom Ikut Teha Giveaway

Terima kasih kpd penganjur cik Teha sebab sudi mengadakan giveaway ni.. tetiba saya teringin nk join sebab saya mmg peminat coklat..

SYARAT-SYARAT:
1. firstly, wajib menjadi follower blog http://tehanurfateha.blogspot.com/dan printscreen bukti bahawa anda telah menjadi follower blog tehanurfateha.blogspot.com.. (ada kan perbezaan kalo dah follow atau belum..)
2. buat 1 entry berkenaan JOM IKUT TEHA GIVEAWAY dan masukkan bukti (yang korang printscreen tu) bahawa anda telah menjadi follower.tag minimum 2 orang rakan anda untuk menyertai giveaway contest ni..
3. letak banner giveaway kat sidebar blog korang.. :)
4. Wajib share giveaway ni kat facebook korang.. (korang mesti ada fb kn.. ;D)
5. kemudian, selepas dah join tinggalkan link anda di ruangan komen entry JOM IKUT TEHA GIVEAWAY.7. tarikh tamat adalah pada 31 Ogos 2010.

Hadiah:hadiah utama : pemenang untuk hadiah utama dan 10 hadiah saguhati akan dipilih secara rawak sekiranya follower mencecah 300 orang.

sekiranya follower tidak mencapai 300 orang, hanya hadiah saguhati sahaja yang akan diberikan iaitu kepada 10 orang yang bertuah.
.
**hadiah saguhati adalah suprise!!!So cepat-cepat la join contest ni sebelum 31 Ogos 2010. Ajak kawan-kawan, sedara-mara join giveaway contest ni dan anda berpeluang memenangi homemade coklat yang menarik dan sedap ni!!! nyum2...penggemar coklat dipersilakan join... :)

Saya dan join..ok..ini buktinya..

1. dah jadi follower cik Teha.. ini printscreen-nya


2. dah buat entry kt sini.. org yg sy telah tag ialah:
.
Cik Nuril - jgn ngelat lagi..sila ambik tag ni..hahaha
.
Along Tapa - sila la ambik, jgn malu-malu :-)
.
Aainaa - blog dh leh buka kt ofis..so ambik tag ni yer
.
3. dah letak banner giveaway tu kt tepi side bar sy
.
4. dah share dgn kwn2 di fb..
.
5. done
.
p/s: meh la kita sama-sama join.. sambil2 mengeratkan hubungan antara bloggers

3 comments:

  1. Hi, hope it's OK to contact you here. We would love to include your blog on our giveaway search engine: Giveaway Scout (http://www.giveawayscout.com). Have a look and if interested, use our online form to add your blog (http://www.giveawayscout.com/addblog/ ). thanks, Josh

    ReplyDelete
  2. along: byk la ko punya cekadak..ambik jgn xambik lak..

    josh: its OK..by the way..thanks coz include my blog..

    ReplyDelete

Popular Posts