PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, April 18, 2011

Hot and Roll..

Assalamualaikum...
Aku mula mengenali Hot & Roll masa ianya dibuka di Sunway Pyramid pada tahun 2003..pada ketika tu aku ada sorg kwn yg keje part-time kt situ..dia yg suggest mkn benda ni..first time cuba mmg terus melekat till now..


Setelah lama duk di Putrajaya dan keje di MIECC..akhirnya thn lps Hot & Roll dibuka di The Mines..wahhh..sgt gumbira..rasanya bulan ni dah 2x aku mkn Hot & Roll..perisa kegemaran aku ialah Crispy Pizza Beef Pepperoni..mmg dh xleh nk ubah kepada perasa lain..the best flavor ever!

Dikala lunch xnak makan nasi..mmg leh mkn pizza crispy ni..ada beef, mayo, cheese dan sedikit pedas..sedap!Byk perisa yg boleh dipilih..terpulang pada kesukaan dan kehendak masing-masing kan..Harga untuk crispy lak RM5.90..tp untuk roti pita pun ada..harga murah skit dlm RM3.90..

Kalau nk tau lebih lanjut psl Hot & Roll boleh tgk kt SINI..

Nota: aku jd agen pomot xbertauliah..hihi


3 comments:

  1. tak pernah dgr tp boleh cuba ni

    ReplyDelete
  2. Salam.jalan2 bw sini..:)
    Free2 jalan2 blog saya eh^^
    http://frommetoyou85.blogspot.com/
    Sudi2 jenguk ye (^____^)

    ReplyDelete

Popular Posts