PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Friday, April 22, 2011

White Pouch GA oleh 'Lulu Caldina' DAN 'Lenloy-Closet'

Assalamualaikum..
Hari ni aku telah ditag oleh Puan Norliza untuk join GA..huhu..terima kasih diucapkan..dah lama rasanya tak join mana-mana GA ni..so kepada sesiapa yang nk join boleh la click gambar di bawah ni..


Syarat-syaratnya...
1. Merupakan follower lulu-pages....dan kena follow juga blog lenloy-closet..

DONE..bukti dgn print screen di bawah ni..hihi



2. Letak banner hadiah diatas, kat entri dan sidebar dan link ke entri ini.

DONE..leh lihat kat tepi tu..

3. Tag 2 orang


4. Tinggalkan link (URL ENTRI) ..Beserta id follower.
DONE jugak!

Tarikh Tutup adalah : 08.04.2011-26.04.2011  ~ 11.00PM

7 comments:

  1. cacing:terima kasih

    my little diary..tqvm

    ReplyDelete
  2. wah lengkapnya.. *wink..semoga berjaya

    ReplyDelete
  3. lulu:hihi..mesti laaa...tq..tq

    ReplyDelete
  4. thx atas tag yg diberikan, aku ngah mood pening2 CH ni, kalo OK, aku wat entry ek, thx again dear!

    ReplyDelete

Popular Posts