PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, April 5, 2011

Selipar Jepun, Bunga Jingga..

Assalamualaikum...
Last week cik ungu tanyakan aku soalan berikut:


Hihihi..nk tau kenapa aku guna tagline tu??

1-  itu ialah tajuk novel yang aku suka baca ms zaman sekolah menengah dulu..aku xsure buku tu ada lagi ke tak kt kampung ..best gak novel tu..zaman dulu xde novel online so rasanya xde kat google kalau nk tengok rupa novel tu..cuba search kt google..haha..rasanya aku je yg pakai tagline ni dan xde rupa bentuk novel tu!..

2- Itu jugalah nama samaran yang aku guna masa kt UiTM dulu..sila bc entri ni kalau nk tau..

3- sebab tagline tu sgt cute..hihi..best apa pakai selipar jepun..dulu selipar jepun rupa buruk camni kan..

ihsan pokcik google
sekarang ni selipar jepun dah colorful dan mcm2 rupa..dulu segan nk pakai kalau ke mana-mana..selipar jepun buat je jamban jer..hahaha..skrg ni ke hotel dan shopping complex pun pakai selipar jepun like this rite??

comel kan!
4- Bunga jingga dan bukannya bunga purple yer??walaupun aku guna color purple kt template blog ni...hahaha...aku suka jugak color jingga ni, purple lagi la suka..hihi..but setiap color tu ada maknanya kan..ini ialah erti warna jingga..

JINGGA 
Seseorang yang pancaran auranya berwarna jingga, maka ia mempunyai sifat kepedulian.Mempunyai sifat alami kemampuan intuitif, bijaksana dan mudah bergaul. Warna jingga mempunyai sifat sebagai juru damai, timbang rasa, praktis. Sifat negatif warna jingga adalah, malas, tidak mampu dan tidak peduli.


5- Jom kita lihat bunga dan langit jingga lak utk cuci mata...hihi

Rose jingga
Langit jingga..
 Cantik kan??aku sukaaaaa.....


11 comments:

  1. ai like jingga too...heheheh~
    also like selipar jepun, hehehehe~ life is simple rite~

    ReplyDelete
  2. oo0oooo... ada seminar..kekeke
    camtu rupanya citer dia

    ReplyDelete
  3. ooowwhh mekaseh sebab menjawabbbbb!
    pasni kalau kuar kat exam, kompem dpat A++++ !!





    *btw, purple lagi besttttttt

    ReplyDelete
  4. hehe ok ape selipar jepun kan ;)..

    ReplyDelete
  5. emme:betul tu..hidup ni biarlah simple jer..

    zali..hihi..gitu ler nampaknya..

    nobita:tq

    ReplyDelete
  6. cik ungu:hihi..boleh dijadikan idea utk entri di sini..thanks gak sbb tanyakan soalan tu..

    syariza:tq..tq

    along:ko dgn akak mmg serasi la..hihi

    ReplyDelete
  7. vielyns: mmg hari-hari pakai kan..hihi

    silah: hihi..yer betul dik..

    ReplyDelete

Popular Posts