PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Tuesday, May 15, 2012

Selamat Hari Ibu...Mak!

Assalamualaikum....

Masih tidak terlewat untuk aku ucapkan Selamat Hari Ibu buat semua ibu-ibu seluruh Malaysia terutamanya pembaca blog aku ni....dan buat bakal ibu pun...selamat hari ibu jugak....hihihihi....khas utk Emme...aku tau ko akan jadi ibu yang baik....
Ihsan pakcik google

 Tiada ungkapan yang haru diucapkan...hanyalah doa dan ucapan terima kasih buat kedua mak dan abah aku yang telah membesarkan aku dengan penuh kasih sayang...aku tau aku bukannya anak yang baik...hihihi...

Setiap hari adalah hari untuk mengingati ibu-bapa...so mmg tak de hari yg specific dan perlu diraikan...itu mmg dah mejadi sebahagian daripada life family aku....di kala kami semua berkumpul...itula hari istimewa utk seluruh family....semuanya akan diraikan....

Nota Hati : tetiba rasa tak sabar nk balik kampung jumpa mak dan abah.....



2 comments:

  1. kuhuks kuhuks! InsyaAllah...............
    Amin..............!!!

    ku doakan ko cepat temu jodoh Amin.............

    hehehe! same2 doa kay!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin...sama-sama la kita yer...

      Delete

Popular Posts