PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, February 23, 2011

Renung-renungkan....

Assalamualaikum...

Part yg best pagi2 td ialah pasal Prof Izi kena hangit dgn FBI Hot.fm...dulu ms jd student dia..asyik kitaorg je kena buli dan kena hangit dgn dia..xpernah berpeluang nk kenakan dia balik....last2 hari ni dia terkena dgn FBI...hihihi....ingat lagi setiap hari kena bwk buku Calculus II yg besar gedabak dan sgt berat utk kelas dia..aku yg kecik ni sengit bahu sebelah tau....pastu buat lak kuiz/ujian pada kul 7.58 mlm or 7.59 pagi...belajar totally english, tanya soalan dlm BM tidak dilayan..huh!sgt menyakitkan hati..nasib baik xlama dia lecture kitaorg..itupun sbb gantikan lecturer bersalin...selamat ler drp dia marked paper final exam...!kalau tak confirm kena repeat paper Calculus II tu..itu ler kenangan yg boleh diingat dgn Prof Izi..dulu belum ada tittle Prof lagi..kami panggil dia En.Izi...dulu G***k, skrg ensem..hihihi...renung-renungkan dan selamat beramal!


Mood hepi bertukar kpd spoilt bila buka nuffnang..tgk status bertukar kepada ahli biasa..adakah disebabkan iklan churp-churp?sgt sedih sbb rasa mcm tak jd org istimewa lagi..bukan nk kejar duit tp its one of  'pembakar semangat' untuk berblogging setiap hari tau..

Pastu masuk meeting lak..kekononnya utk retreat 4-6 Mac nnt..tapi one part tu..sgt tidak suka..buat benda mcm aku zaman bdk2 UiTM dulu..langsung tak sesuai...huh!bosan betul..bertambah rs tak suka pada org itu..tetiba rasa mcm xnak gi lak retreat tu..boleh kah??Ohhh....tidak boleh...mampus kena 'parang' dgn boss nnt..! 

Sila kembalikan mood hepi sy...!!



7 comments:

  1. rose~ ko org penting,harus la ada mase retreat tuu, heee~ lantak la org yg ko tak suke tu, dia suke ko, camner? hehehe, suke bako ko, hehehehe...

    ReplyDelete
  2. emme:tolong ingatkan aku..(smbil2 nyanyi lagu ana raffali)..aku bkn org penting k..xde aku pun xper..

    ReplyDelete
  3. ila:dh gi cuci mata kt gaint td..hihi

    ReplyDelete
  4. dah lama x lyn hot...x sangka prof izi pun kene hangit gak..huhu..pegi jln2 yunk, nt mood tu dtg balik

    ReplyDelete
  5. Hye nice entry here… im cik cha, very new berblogging-blogging nih! Hehehe…
    do visit my blog at http://sharemyloves.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. d_La:suka hot pagi2 sbb ada fafau..hihi..

    natasha: thanks for visiting..

    ReplyDelete

Popular Posts