PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Monday, March 7, 2011

Aktiviti Kebajikan...

Assalamualaikum....sebelum retreat bermula..a few day before..kami telah bergotong-royong  meng'class'kan dan melipat pakaian utk didermakan kepada rumah anak-anak yatim dan juga rumah orang-orang tua di sekitar area Port Dickson..ini adalah salah satu aktiviti kebajikan yg biasa dilakukan oleh KKLW dan juga di BPE..

Selain pakaian..ada juga buku-buku, mkanan dan juga wang yang akan disumbangkan nnt..so kepada sesiapa yg nk menderma..boleh ler hantar ke pejabat saya..insyaallah kitaorg akan bg sumbangan anda tu ke saluran-saluran yang sepatutnya..al-maklum ler tugas kami ni membantu terutamanya utk penduduk luar bandar..hihi..bangga dgn diri sendiri kejap yer...

Jom kita tinjau gambar-gambar aksi kami dlm bergotong royong ni...boleh release tension bekerja dan juga mengeratkan hubungan sesama kami..hihihi...

Aksi-aksi duyung..
Bersembang ke mengumpat ni??hihi
Pilih baju utk sape ni?utk diri sendiri ke?hihi
Baju yg dah siap dikelaskan dan dilipat
Hasilnya, dapat la kotak2 ni...

2 comments:

  1. aku byk baju2 tak pakai, boleh ke bg kat ko nnt? hehehehe...

    ReplyDelete

Popular Posts