PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, March 23, 2011

Header Blog Hippo..

Assalamualaikum..
Dah beberapa hari tidak meng'post entri baru..mesti ramai yg tertunggu-tunggu berita yang aku nak sampaikan..last week dan this week agak bz skit..kenduri kawin yang aku hadir last weekend pun xsempat nk update..

This weekend lak sibuk dgn lawatan kerja Timbalan Menteri KKLW ke projek daun kayu getah di Selama, Perak, hari ahad nnt aku akan berkampung di sana..ermmm...penat..penat..penat!nnt cerita berkenaan akan diupadate kemudian k..

Ada sedikit perubahan pada blog aku ni..aku letak header skit..aku bukannya ada masa sgt nk touch-up lebih-lebih..tp ini je yg mampu dibuat..


Oklah kan..drp xde header langsung..haha..

4 comments:

  1. oklah tu,dapat tgk tuan rumah

    ReplyDelete
  2. okey sgt! dpt tatap ko puas! hehehehe...

    ReplyDelete
  3. ila:hihihi...

    emme:segan lak rasanya..

    ReplyDelete

Popular Posts