PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, October 17, 2012

TQ Nuffnang...

Assalamualaikum...

Terima kasih Nuffnang di atas BE ini...


Alhamdulillah...ada 6 BE untuk bulan ni...namun..kadang-kadang aku agak terkilan dan kecewa sebab BE ni xdapat menjana pendapatan seperti bloggers yg lain...sedih gak...xtau nak buat camner agar BE ni melambung dengan byknya..uwawawawa....

Ada tak sesiapa yang sudi utk guide??please help me... 

:-(

Nota Kaki : menulis bkn mengharapkan duit tp kalau Nuffnang nak bagi apa salahnya kan...


14 comments:

  1. Nuff dh lama tak hadiahkan sy be...huhuhuhu

    Salam perkenalan ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Insyaallah..ada la BE tu nnt yer..

      Delete
  2. teruskan menulis.tu tips nye..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. mmg dah minat..insyaallah akan diteruskan menulis blog ni..

      Delete
  3. xpe sis.. insyaALLAH makin lama makin naik..ada org byk be tp skit earningnya. dan ada org skit be tapi byk amaunnya..

    yui pon dekat 2 thun baru dpt cashout tau... skg apa be pon takde lg..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun sama gak..dkt 2thn baru cash out..alhamdulillah selama ni BE tak pernah putus..walaupun hasilnya skit jer..thanks alot to nuffnang...

      Delete
  4. syukur la...
    biar la skit2 pun..
    janji rezeki ko murah... maklumlah dah dekat2 nak.....
    tettttt....hehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko ni saje je kan Emme..dengkikan aku...haha..Alhamdulillah aku sentiasa bersyukur di atas rezeki ALLAH ni...

      Delete
  5. insyaAllah, nanti2 adalah tu ^^ sy nk guide pun sy sendiri x reti..sbb x penah dpt be lagi..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihi..xpe Kathy, one day dapat la BE tu yer..by the way..thanks sbb sudi singgah sini

      Delete
  6. InsyaAllah...selalu tulis and dapat banyak traffic...unique kene ratus2 satu hari..BE xbanyak..sponsored post tue yg menjana banyak.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. susah gak nk dpt UV ratus-ratus ni..cuma harapkan kawan2 bloggers turut menyokong penulisan sy ni...thanks for visiting!

      Delete
  7. wahhh... banyaknya BE. teruskan menulis cam biasa utk tarik trafik yg lebih bila BE tgh running ni.

    moga terus murah rezki ye roz~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah kak...insyaallah moga rezeki kita semua sentiasa murah ye kak...thanks for visiting tau...

      Delete

Popular Posts