PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Wednesday, October 3, 2012

WW : Muhammad Harith Fitri

Assalamualaikum...

Kegemaran sy ialah menangis!!

8 comments:

  1. Harith! nape nangis? Aunty Roz cubit ek, kekekeke...

    ReplyDelete
    Replies
    1. mak ngah dia baik laa...mmg suka menangis pun..

      Delete
  2. xpe..besar esk dia pendiam..diam-diam ubi berisi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. insyaallah..hrp membesar dgn jayanya..

      Delete
  3. ko nak colour pink aku tu?
    aku baru pakai skali, ko leh try, tgk camner
    manyak kene otter kot, hihihih...
    ko suke pink tak?
    kalo tak, ko try colour hijau pucuk pisang cantik tak?
    tak pun, colour purple ke? eh, kulit ko sesuai semua colour beb...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ramai betul nk bg pinjam baju ni...hahaha...majlisnya entah bila..

      aku xkisah color apa pun..semua masuk!

      Delete
  4. Beb, ko bgtau je bile ko nak gune, make sure badan ko menten kay.. ko leh fitting dulu, aku ade dua color baju pengantin, gold n pink, ko try test tgk, baju pengantin laki pun ade skali tau, ko bayar utk dry cleaning je, tak yah bayar sewa baju, mahhhalll lak kan, heeeeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. nampak gayanya aku dah xpyh sewa baju...semua dh disponsor...hihihi...

      bagus jugak bila ada ramai kwn2 yg dh kawin ni kan...

      Delete

Popular Posts