PENAJA RASMI.....!

KAWAN-KAWAN SAYA

Friday, March 30, 2012

Kad Birthday

Assalamualaikum...semalam balik keje dgn muka tersenyum kan...hihihi...dan tetiba jer tergerak hati nak buka peti surat kat umah...ehhh...ada kad apa pulak ni??happy birthday??..amboi awal betul kad tu dihantar....

Tetiba rasa bulan March byk buat aku gembira...hihihi...patut ler rasa diri ni semakin naik jer berat..byk baju kurung yang dah xmuat dengan pinggang ku yg ramping ni..alahai..memula sekali dapat cash out nuffnang..pastu dpt Kodomo Lions..yang hari2 buat aku tersenyum sendirian..then dpt lipstik hadiah drp kwn ..semlm dpt lucky draw dan petang semlm jugak dapat kad birthday...

 Hihihi...korang jangan nak buat andaian bebukan yer...kad ini telah dihantar oleh Sen Q..dan bukannya drp bekas pakwe yang tak bertauliah atau sape-sape yang berkenaan...hihihi...sape ler yg ingat kat aku ni???tetiba mood cedih lak....

Susah dah nk dpt kad birthday skrg ni..zaman teknologi dimanfaatkan dgn ucapan thru lama sosial dan juga sms jer..lebih cepat dan jimat kan...so kalau sesekali dapat kad..gembiranya rasa diri..

 So..sesiapa yang rajin tu..sila la antar kad birthday utk aku..8hari lagi before my day...hihihi..sempat lagi tu kalau nak pos...
 

10 comments:

  1. perghh.. best lah stil ada yg bg2 kad birthday .. x0x0 >_<"

    salu men sms jek .. boring .. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekali sekala dpt kad mmg senyum smpai telinga..best..rasa girang dihati tu lebih berbanding dgn ucapan di laman sosial..

      Delete
  2. wow siap remind besday sendiri lagi

    aku nak wish in advance la

    hehehe...

    Hepi Besday...Cik Rose, moga cepat2 le temu jodoh
    Amin.................

    ReplyDelete
    Replies
    1. Emme:mestila..hihihi..supaya ko belikan aku hadiah awal2...

      thanks beb..moga ianya menjadi kenyataan..

      Delete
  3. raya pun org xhantar kad dah.besday jauh sekali la.best betol la dpt kad besday....:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. aishah: mmg betul tu..dh susah nk antar kad..setem pos pun dh mahal..

      Delete
  4. btol kata u. susah nak dpt kad befday skrg ni. smua nak guna teknologi canggih. by the way, sya awal ucap ni. hehe, hapy befday u (:

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali..hihi..anyway thanks for the early wish..

      Delete
  5. bakpe senQ x hantar kad ke saye? sy ahli pe... hish..merajuklah cenggini.. :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. ahli VIP je yg dpt yer syg...hihihi

      Delete

Popular Posts